Njoki sa veluteom od staroplaninskih bukovača

 

2 porcije

 

Navedene sastojke propržiti oko 5 minuta.

• 450 g staroplaninska bukovača(naseckane )

• 5 čena belog luka (naseckan)

• 100 g divljih pečuraka  (sitno naseckane)

• 3 grančice peršuna( sitno naseckan)

• 1 kašičica majčine dušice, listovi

• 1 morska so

• 20g maslinovo ulje

 

Sjediniti sa 

• 300 g njoki (skuvane)

• 100 ml belog vina, suvog

Dinstati 2 min

 

I na kraju kada sklonite sa vatre dodajte

• 200g pirotskog kačkavalja

 

Isprziti pecurke i sve sastojke sjediniti. Dodajte par kasika vode kako bi emulgovala pasta.


Kontaktirajte nas

hideBeograd

hideTel: +381 (0)69 510 4960

hideinfo@kinoko.rs

 

Mreže

Pratite nas i na društvenim mrežama.

   

Noviteti