Vegan

 

5 porcija

 

• 15 šparoga

• 5 kraljevskih bukovača

• 1 mladi luk

 

(Marinada )

• 1 kašika javorovog sirupa

• 1/4 šolje Mirin

• 3 kašike Miso paste, žute

• 1/2 kašike Miso paste

• 2 kašike Tamari soja sosa

 

• 1 kašičica susama

 

• 1 ulje od semenki grožđa

• 1 kašika pirinčanog sirćeta

• 1 kašičica susamovog ulja

 

Oblikovane medaljone od pecuraka I naseckanu sparglu marinorati na par minute pa izgrilovati na tiganju ili grilu.

Vegan • Bez glutena 

 

Pogodno kao nadev za wrap ili sendviče

 

Pečenje 200c 20 min.

• 1/4 kašičice kajenskog bibera

• 1 kašičica paprike, dimljena

• 1/4 kašičice soli

• 2 čena belog luka

• 4 kraljevske bukovače (viljuskom duž vlakna pečuraka načupkati) 

• 30 ml 2 kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja

 

 

Začiniti

• 4 kašike roštilj BBQ sosa (preliti i mešati kada su pečene 

Njoki sa veluteom od staroplaninskih bukovača

 

2 porcije

 

Navedene sastojke propržiti oko 5 minuta.

• 450 g staroplaninska bukovača(naseckane )

• 5 čena belog luka (naseckan)

• 100 g divljih pečuraka  (sitno naseckane)

• 3 grančice peršuna( sitno naseckan)

• 1 kašičica majčine dušice, listovi

• 1 morska so

• 20g maslinovo ulje

 

Sjediniti sa 

• 300 g njoki (skuvane)

• 100 ml belog vina, suvog

Dinstati 2 min

 

I na kraju kada sklonite sa vatre dodajte

• 200g pirotskog kačkavalja

 

Isprziti pecurke i sve sastojke sjediniti. Dodajte par kasika vode kako bi emulgovala pasta.

Subcategories

Kontaktirajte nas

hideBeograd

hideTel: +381 (0)69 510 4960

hideinfo@kinoko.rs

 

Mreže

Pratite nas i na društvenim mrežama.

   

Noviteti