METRO KRALJEVSKA BUKOVAČA Organska Kraljevska bukovača, uzgajana u prirodnom okruženju jednakom svom prirodnom staništu u šumi.. Product #: 1 Na stanju

KRALJEVSKA BUKOVAČA

KRALJEVSKA BUKOVAČA

Šifra proizvoda: 1
Dostupnost: Na stanju
Težina: 400.00g

Organska Kraljevska bukovača, uzgajana u prirodnom okruženju jednakom svom prirodnom staništu u šumi. Ova gljiva ima veliku nutritivnu vrednost, koju prati vlaknasta struktura prepuna beta glukana, vitamina C, A, E, B1, B12, mineralima, Kalijuma, kalcijuma, fosfora. Sadrži i polisaharid za koji važi da deluje u prevenciji. Pogoduje zdravlju srca i imunološkog sistema, pomaže regulaciju šećera u krvi, reguliše nivo holesterola, jača kosti, ima protiv upalna svojstva I naravno bogata je antioksidansima. Kraljevska bukovača ima posebnu aromu I izraženi umami zbog čega je smatraju najukusnijiom pečurkom, omiljena je hrana vegana I vegetarijaca jer ima čvrstu strukturu I može da bude glavno jelo. Sprema se samostalno, pržena, pečena, grilovana ili pohovana, ili u potažima, varivima, sa testeninom, ili kao nadev za picu.

Kako bi sačuvala kvalitet i ukus, preporučljivo je spremiti ih u što kraćem roku, a skladištiti u frižideru na temperaturi od 2 do 4 C.

Gde kupiti

Kontaktirajte nas

hideBeograd

hideTel: +381 (0)69 510 4960

hideinfo@kinoko.rs

 

Mreže

Pratite nas i na društvenim mrežama.

   

Noviteti